Sju Tips På Hur Man Viktminskning

  • by

Vi känner alla till kampen med att gå ner i vikt. Det kan vara en svår uppgift att försöka att tappa bara något kilo.

Folk kan beskriva hundratals sätt att gå ner i vikt på. De kan alla vara sanna, men bara några av dem kommer att garantera att du faktiskt går ner i vikt.

Vi har ställt samman 7 tips som är kostneutrala vilket betyder att dessa är tips som alla kan använda.

Medan att försöka med slumpvisa tips inte kommer att hjälpa dig att reducera någon betydande mängd av vikten behöver vi alla börja någonstans.

Sju Tips På Hur Man Går Ner I Vikt

1. Börja smått

Försök inte gå ner 10 kg under de första dagarna som du börjar med en hälsosam livsstil. Det är helt enkelt inte realistiskt. Sätt lägre mål för dig själv.

Ha ett större mål (låt oss säga 10 kg), men sätt mindre mål som du behöver uppnå för att nå ditt huvudmål.

När du sätter mindre mål kommer saker och ting att verka mycket enklare för dig. När du väl ser att du kan uppnå dina mindre mål kommer det att ge dig en mental stimulering som kommer att hålla dig motiverad att uppnå dina större mål. Du behöver inte någon annan för att försöka att motivera dig att göra ditt bästa.

Att ha mindre mål kommer att göra det möjligt för dig att se varje steg du behöver ta för att nå ditt stora mål. Det gör att du kan inse att för att gå från punkt A till punkt B finns det en massa steg emellan, det är inte bara ett stort steg och du har nått ditt mål.

2. Hoppa inte över måltider

Jag vet att det här kommer att låta konstigt till att börja med, eftersom det är logiskt att om du inte äter så mycket kommer du att kunna gå ner i vikt. Personer som tror detta ger sig själva en rejäl missräkning.

Hoppa inte över några måltider. Även om du har bråttom för att du är på väg någonstans behöver du se till att du äter något. En missad måltid kan bringa dig rejält bakåt när du försöker gå ner i vikt.

Det är mer sannolikt att du kommer att behålla ditt kroppsfett när du hoppar över en måltid. Återigen låter detta konstigt men det är faktiskt så det är.

När du inte hoppar över en måltid ser du till att din kropp håller sig vaken. Frukost, till exempel, väcker upp din ämnesomsättning och får allt annat att fungera. Ju snabbare du kan få igång ditt system desto lättare kommer det att vara att gå ner i vikt och hålla den nere.

3. Visualisera

Många personer förstår inte kraften i att visualisera. Du måste vara mentalt stark för att hålla på och visualisera samma sak gång på gång.

Du behöver se ditt framtida jag. Se kilona du vill få bort trilla från din kropp.

När du kan se hur du kommer att se ut efter att ha bantat och tränat efter några veckor kommer du att uppnå detta, så länge som du vidtar alla nödvändiga åtgärder för att få den där kroppen.

Även under dagar som du inte känner för att göra någonting behöver du se dig själv i ett annat ljus. Använd detta som motivering.

Nyckeln till visualisering är att göra det varje dag. Du kan inte bara göra det en gång och förvänta dig att bilden stannar i ditt huvud. Att visualisera hur du kommer att se ut på daglig basis kommer att göra allt lättare och du kommer att vara mer stolt över dig själv när du faktiskt uppnår den där kroppen.

4. Motionera

Det här borde vara enkelt att höra. Du behöver motionera om du vill gå ner i vikt. Det finns vägar att gå ner i vikt genom kosten, men att motionera kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt mycket snabbare.

Du behöver inte ha en workout i timmar för att gå ner i vikt. Att vara aktiv under 30 minuter kan vara tillräckligt. Ja, att träna längre kommer att hjälpa dig att gå ner mer i vikt, men det kommer att fungera bra med bara 30 minuter om du just börjat.

Även om du inte kan trycka in 30 minuter så är det mycket bättre att göra någonting varje dag än att göra ingenting vissa dagar. Försök att börja svettas, öka pulsen, tvinga dina lungor att jobba lite hårdare. Ju mer du kan få din kropp att arbeta, desto mer vikt kan du förvänta dig att förlora.

5. Sitt ordentligt

Vem visste att det sätt du sitter på kan hindra dig från att förlora viss typ av vikt. Jag slår vad om att du aldrig visste att sitta hopsjunken skulle vara skadligt för dig.

Att ha korrekt hållning, stående och sittande, kommer att göra underverk för din kropp. Effekterna kan inte tyckas vara betydelsefulla, men små justeringar i din hållning kommer att tvinga din kropp att arbeta även om du inte tycker att du gör någonting.

6. Stoppa begären

Det kan komma tidpunkter när du får ett matbegär ur tomma intet. Om du tycker om sötsaker kan man utgå från att du normalt längtar efter någon typ av sötsak efter måltiden. Detta är ett bra sätt att stanna kvar vid den vikt du har för närvarande.

Du behöver göra vad du kan för att stoppa begären redan innan de dyker upp. Det bästa sättet att göra det på är att se till att du är hydrerad. Se till att dricka tillräckligt med vatten under dagen. Vatten kan vara den bästa undertryckaren av begär som finns.

7. Ligg platt i sängen

När du ligger platt i sängen arbetar du inte mycket, men du tillåter din kropp att vara i en naturlig position som gör det möjligt för den att vara så avslappad som möjligt.

Att ligga platt kommer att göra det möjligt för din kropp att sträcka ut sig. Gravitationen sträcker faktiskt ut din kropp när du ligger platt.

Från denna typ av position kan du göra många olika saker för att hjälpa till med din viktminskningsresa. En av de enklaste sakerna är att dra upp knäna till bröstet. Det är i princip en omvänd knäböj, vilket är en mycket bra övning för de av er som har problem med vikt i nedre delen av buken.

Du kan göra det till en tävling om du